Волинь: свободівець ініціював створення комісії з перевірки призову до зони АТО у військкоматах области

Волинь: свободівець ініціював створення комісії з перевірки призову до зони АТО у військкоматах области

23.07.14 12:41 0 639
22 липня 2014 року під час чергової сесії Волинської обласної ради депутат від ВО "Свобода" Микола Давидюк звернувся із запитом щодо створення спеціяльної комісії з перевірки призову до зони АТО у військкоматах області. За цю пропозицію проголосувала більшість депутатів.

Микола Давидюк розповів, що до нього звернулися матері та дружини військових, які проходять службу на сході України в зоні проведення АТО. Вони попросили депутата-свободівця, аби він ініціював утворення спеціяльної тимчасової комісії з перевірки призову у військових комісаріятах області, оскільки, як вони стверджують, у цих установах відбувається корупція.

"Деякі матері ходять і хваляться, що вони своїх дітей відкупили, а на Сході служать "лохи". Тому тут треба навесті лад і відновити справедливість, бо революційні ситуації виникають не від того, що погано живеться, а через відчуття несправедливості", – зауважив Микола Давидюк.

Також свободівець оголосив ще один запит на прохання матерів військовослужбовців. Зокрема, про включення на наступну сесію питання про використання коштів, виділених обласною радою на забезпечення 51-ї окремої механізованої бригади та інших військових частин, задіяних в АТО на сході України. "Було б добре, щоби ми заслухали, на що і як були використані ці кошти і як їх використовують", – підсумував Микола Давидюк.

Обидва запити свободівця більшістю голосів депутатів Волинської обласної ради було підтримано.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: за ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ