Закарпатська міліція вилучила марихуани на 1 мільйон 650 тисяч гривень

Закарпатська міліція вилучила марихуани на 1 мільйон 650 тисяч гривень

23.07.14 16:34 0 644
Спершу при спробі збуту 10 кг. «травички» міліціонери затримали 46-річного жителя Берегівщини, а відтак виявили в лісі на Мукачівщині ще десять пакетів, заповнених 18 кілограмами марихуани.

Набирає обертів берегівська справа з наркотиками. Нагадаємо, що днями в с.Гать Берегівського району при спробі збуту 10 кілограмів марихуани співробітники міліцейського відділу по боротьбі з наркотиками затримали 46-річного жителя цього села. Зі слів затриманого, марихуану він знайшов у лісі й намагався збути своєму односельцю.

Міліціонери відвідали вказане зловмисником місце й справді знайшли в лісовому масиві між селами Дерцен-Форнош Мукачівського району, на відстані 400 м. від автодороги, 10 пакетів, в яких знаходилась речовина, схожа на наркотичний засіб марихуану (канабіс) загальною вагою близько 18 кг. Дану речовину вилучено та направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС. Її походження повинно з′ясувати слідство.

- Це найбільша з початку року партія наркотиків, вилучених закарпатською міліцією, - коментує начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. - За цінами «чорного ринку», дана партія потягнула б на 1 мільйон 650 тисяч гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.307 ч.3 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання чи збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах). Наркоділку загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ