Сергій Шаранич: "З боку міліції повинен бути постійний тиск на злочинність"

Сергій Шаранич: "З боку міліції повинен бути постійний тиск на злочинність"

23.07.14 11:03 0 676
22 липня, в УМВС відбулася підсумкова колегія управління, на якій розглянули роботу закарпатської міліції за півроку.

Очільник міліції Сергій Шаранич зупинився на основних завданнях, які стоять перед правоохоронцями краю. Зокрема, доручив провести навчання з охорони адмінбудівель області. «На вас лежить відповідальність за життя підлеглих. Всі держустанови області мають бути під нашою охороною», - наголосив керівник.

Розглядалось також питання забезпечення усім необхідним закарпатських правоохоронців, які беруть участь а антитерористичній операції на Сході України. Наразі там найбільша проблема з питною водою для бійців, місцеві водогони не працюють, тож вирішується питання її оперативної доставки.

На даний час наших міліціонерів в зоні АТО близько 60 чоловік, і найближчим часом їх там буде більше. Для цього задіюють всі служби міліції. «Кожен із вас і ваші підлеглі мають бути готові в будь-який момент виїхати в зону АТО, боронити Вітчизну», - наголосив Сергій Шаранич.

З-поміж галузевих служб міліції, на колегії було заслухано роботу відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Перед ВБНОН поставлено завдання в другому півріччі вилучати важкі наркотики і перекрити канали їх поступлення в область. До слова, за 6 місяців в краї 109 осіб притягнуто до відповідальності за злочини, пов′язані з наркотиками.

Окремо стояло на колегії питання роботи ізоляторів тимчасового тримання осіб. Їх роботу слід довести до вимог Європейського Союзу, на що відповідним керівникам було дано стислі терміни для виконання.

Жорсткій критиці на колегії було піддано роботу Виноградівського райвідділу та служби ДАІ Хуста, де стоїть питання повної ротації керівного особового складу.

На особливому контролі керівництва перебуває розкриття тяжких злочинів, в т.ч. розбоїв. Всі керівники міськ-райвідділів доповідали про пророблену в цьому напрямку роботу.

Як позитив, на колегії було наведено роботу Мукачівського міськвідділу, де після зміни керівника, за 2 місяці збільшився показник розкриття злочинів.

І на завершення – трохи статистики. За 6 місяців в області затримано 14 вбивць. Станом на 1 липня 6 вбивць перебувало в розшуку, 2 з них уже затримано.

Щодо роботи економічного блоку міліції, то на 9 млн. 545 тис. грн. забезпечено відшкодування заподіяних зловмисниками збитків державі. На 4 млн. 776 тис. грн. арештовано майна, на 1 млн. 127 тис. грн. вилучено грошей та цінностей в кримінального елемента.

«Має бути постійний тиск на злочинність з боку міліції», - наголосив на завершення колегії начальник закарпатської міліції Сергій Шаранич.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі проблема ...
Наступна новина: Загін піротехніків ДСНС ...

КОМЕНТАРІ