На Хмельниччині рятувальники разом із благодійниками допомогли продуктами харчування багатодітній родині з тимчасово окупованої території

На Хмельниччині рятувальники разом із благодійниками допомогли продуктами харчування багатодітній родині з тимчасово окупованої території

23.07.14 14:33 0 634
22 липня рятувальники Деряжнянщини завітали до багатодітної родини, яка кілька місяців тому залишила смт. Роздольне в тимчасово окупованому Криму і переїхала на Хмельниччину. Сім’я виховує сімох дітей віком від 2 до 15 років та проживає в с. Гатна Деражнянського району.

Родина не залишилась поза увагою благодійників та волонтерів, які допомагають не тільки продуктами харчування, одягом, засобами першої необхідності, але й збирають кошти, щоб придбати сім’ї житло. Поки що вони проживають у тісній хатині, де місця для всіх обмаль. Та варто зауважити, що діти вже оформлені до дитячого садочка та місцевої школи, а батько влаштувався на роботу.

Рятувальники прийшли не з порожніми руками, а від Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та благочинних організацій передали продукти харчування, за що отримали щирі слова подяки від батьків та дітлахів. Також рятувальники ознайомились із умовами проживання і соціально-побутовими проблемами родини та пообіцяли й надалі допомагати.

Деражнянський РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники органів ...
Наступна новина: Всеукраїнська та Молодіжна ...

КОМЕНТАРІ