Бойовики забороняють вивезенню 135 маленьких дітей із зони АТО, – ДонОДА

Бойовики забороняють вивезенню 135 маленьких дітей із зони АТО, – ДонОДА

23.07.14 08:25 0 653
Бойовики забороняють вивезенню 135 маленьких дітей із зони АТО, повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації.

За повідомленням, 135 дітей у віці до 4 років вкотре не вдається вивезти з Донецька.

«У зв’язку з різким погіршенням ситуації, частими обстрілами і реальною загрозою життя, за попередньою домовленістю на був запланований вивіз 135 діток віком від 0 до 4 років з Макіївського спеціалізованого будинку дитини (для ВІЛ / СНІД хворих дітей), Донецького обласного будинку дитини «Малятко» і Донецького міського будинку дитини «Малятко» в дитячі будинки Маріуполя і Краматорська», – йдеться в повідомленні.

Однак, коли діти вже були підготовлені до відправки і автобуси стояли біля відповідних дитячих будинків, озброєні представники батальйону «Схід» категорично заборонили вивозити дітей, заявили в ОДА.

«Усі прохання і переконання керівництва і вихователів дитячих будинків були зустрінуті представниками незаконного збройного формування «Восток» вкрай агресивно. На адресу співробітників дитячих будинків звучали прямі погрози смерті», – йдеться в повідомленні.

Донецька облдержадміністрація категорично заявляє, що буде всіляко відстоювати права дітей всіма законними засобами і намагатися їх вивезти за межі міста Донецька будь-якими безпечними шляхами, передає Радіо Свобода.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові у Мостиському ...

КОМЕНТАРІ