МОН: Вступники з Донбасу можуть подавати документи до вишів без оригіналу диплома

МОН: Вступники з Донбасу можуть подавати документи до вишів без оригіналу диплома

23.07.14 10:13 0 643
Міністерство освіти і науки не заперечує щодо прийому заяв від вступників вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації Донецької та Луганської областей, які не отримали у 2014 році документи про здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень, без подання ними оригіналу або копії цього.

За умови перевірки відповідальними працівниками приймальних комісій вищих навчальних закладів в Єдиній державній електронній базі з питань освіти факту здобуття вступниками освітньо-кваліфікаційного рівня та замовлення документа державного зразка про здобутий ОКР шляхом реєстрації замовлення на виготовлення документа державного зразка про здобутий раніше відповідний освітньо-кваліфікаційний рівень (лист МОН від 22.07.2014 № 1/9-368).

Про це повідомляє прес-служба Міносвіти України.

Порядок проведення конкурсного відбору для таких абітурієнтів визначається приймальною комісією вищого навчального закладу.

Особи, які будуть зараховані на навчання до вищих навчальних закладів, зобов’язані подати до приймальної комісії оригінали документа державного зразка і додатка до нього про здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень до 1 листопада 2014 року.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ