У п’ятницю Зоя Казанжи представить у Києві свою книгу «Якби я була..»

У п’ятницю Зоя Казанжи представить у Києві свою книгу «Якби я була..»

23.07.14 11:27 0 617
У п’ятницю, 25 липня, о 18.00 у київській книгарні «Є» відбудеться розмова-презентація книги Зої Казанжи «Якби я була».

Про це повідомляє прес-служба «Видавництва Старого Лева», де вийшла книга.

Про писання і про читання, про політику у житті і життя у політиці, про Одесу і про Facebook, про жінок, дітей і бабусь, сльози і радість та про те, що було б, «Якби я була…» – говоритимуть Зоя Казанжи, головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка.

Зоя Казанжи – відома українська журналістка, міжнародний медіа-тренер, активістка, одна з лідерів Одеського Євромайдану, а останні кілька місяців – віце-губернатор Одеської області. Як йдеться у повідомленні прес-служби видавництва, у книзі Зої Казанжи «Якби я була…» хоч і немає політики, міжнародної стратегії, журналістських розслідувань, але у ній присутнє виняткове вміння авторки співпереживати, помічати і відчувати деталі, з яких і будується наше життя, майстерність правильно узагальнювати, коли у цьому є сенс, і не робити цього, коли недоречно. А ці риси і роблять Зою Казанжи тим, хто вона є чи у кабінеті облради, чи на Євромайдані, чи під час написання життєвих історій.

Книга «Якби я була…» – це 88 міських історій у Facebook-стилі. Тобто історій, тлом для яких незмінно є Місто, а основним акцентом – емоції, увесь розмаїтий спектр від казкового захвату жінки, яка щойно закохалася, до пекучого страху дитини, яка щойно збагнула, що вона в цьому світі самотня. Написані живою мовою, ці історії стають своєрідним дзеркалом, де кожен читач може підгледіти своє відображення, піймати власний спогад, побачити реальність під іншим кутом.

Книга вийшла одразу двома мовами: українською і російською.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ