Із серпня курсуватиме поїзд, що з’єднає Київ і Рахів

Із серпня курсуватиме поїзд, що з’єднає Київ і Рахів

23.07.14 08:00 0 1007
Із серпня між Києвом та Раховом курсуватиме пасажирський потяг.

Як повідомляє прес-центр Львівської залізниці, у перший рейс із Києва поїзд відправиться 3 серпня, а 4 серпня – з Рахова. До найвисокогірнішого міста України поїзд їздитиме через станції «Тернопіль», «Чортків», «Заліщики», «Коломия», «Яремче» та «Ворохта».

Зі столиці поїзд № 457/458 відправлятиметься о 15:39 і прибуватиме до Рахова о 10:56. Із Рахова поїзд вирушатиме о 12:08 та прибуватиме до Києва о 7:00.

Варто зауважити, що населені пункти Західної України, через які пролягає маршрут потяга, щороку відвідують близько 2 млн туристів. Тож завдяки прямому поїзду пасажири без пересадок зможуть доїхати до популярного туристично-рекреаційного центру нашої країни, а мешканці населених пунктів Гуцульщини – зручно подорожувати до столиці, оскільки раніше необхідно було робити пересадки у Івано-Франківську або Львові.

Зазначимо, до станції Рахів щоденно курсує один пасажирський потяг №606, сполученням Львів-Рахів, а також два потяги приміського сполучення: №6441 Коломия-Рахів та № 6404 Івано-Франківськ-Рахів.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В області діє 12 зернових ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ