В Івано-Франківській області надвірнянські правоохоронці затримали місцевого злодія

В Івано-Франківській області надвірнянські правоохоронці затримали місцевого злодія

23.07.14 15:20 0 611
Невідома особа, на прикінці травня поточного року шляхом зриву навісного замка приміщення майстерні проникла в дане приміщення, звідки таємно викрала дві бензопили, болгарку, та ішні інструменти. З даним повідомленням до міліції звернувся 35-річний житель району.

Слідчо-оперативна група райвідділу міліції виїхала на місце пригоди та взялася за виявлення речових доказів і опитування свідків. Правоохоронці розпочали заходи щодо встановлення зловмисника та можливого місця його перебування. Міліціонери взяли до уваги увесь характер та спосіб скоєння злочину.

З метою перевірки отриманої інформації був проведений ряд необхідних оперативно-розшукових заходів та здійснено аналіз скоєних подібних крадіжок з будинків за останній час. В результаті злагодженої роботи працівників сектору карного розшуку та інспекторів ВДАІ Надвірнянського районного відділу міліції було затримано 55-річного жителя району. Під час спілкування зі слідчим він у скоєному зізнався. Чоловік пояснив, що ніде не працює, а на особисті потреби потрібні були кошти. Тому, проник до підсобного приміщення свого знайомого, звідки викрав дві бензопили, болгарку та ішні інструменти, після чого збув це все односельчанці за 500 гривень.

-«По даному факту слідчим відділом Надвірнянського РВ УМВС розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкції статті передбачають непривабливу перспективу чоловіку – позбавлення волі на строк від 3 до 6 років»- повідомив начальник Надвірнянського РВ УМВС Іван Кавінський.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ