У Львівській області повернусь - стану офіцером міліції

У Львівській області повернусь - стану офіцером міліції

23.07.14 14:46 0 809
Бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», котрі у будь-який момент готові відправитись для несення служби у зону АТО, планують в майбутньому стати офіцерами міліції.

Незважаючи на те, що кількамісячний курс навчання бійці вже пройшли, підготовка не припиняється і хлопці щодня вдосконалюють свої навички у стрільбі, рукопашному бою, маскуванні та у інших специфічних військових спеціальностях. І, звичайно, будують плани на майбутнє – вже після закінчення антитерористичної операції на сході України. Переважна більшість з бійців батальйону планують залишитись у органах внутрішніх справ, а багато хто має у планах стати офіцерами міліції.

«Я маю економічну освіту – я банкір, - розповідає Ігор, боєць батальйону

«Львів», - у подальшому я планую залишитись в МВС і робити кар’єру офіцера міліції. Оскільки я маю вищу освіту, я маю дуже хороші шанси на це».

По закінченню ВУЗу, Ігор відслужив у Внутрішніх військах, але будувати кар’єру правоохоронця вирішив лише зараз – після того як пройшов курс навчання.

Те, що хлопці, котрі добровільно вступили до лав батальйону, мають всі шанси у майбутньому стати офіцерами міліції, підтвердив начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

«Я думаю, що саме у цих хлопців найкращі перспективи щодо подальшої служби в міліції. Вони прийшли добровільно, пройшли відповідну підготовку, а коли ситуація стабілізується, у них є прекрасні перспективи розвиватись далі. Вони можуть поступати у різні вищі навчальні заклади – як цивільні, так і у наші ВУЗи системи МВС, отримати відповідну освіту, офіцерське звання і працювати у міліції на різних посадах, у різних службах, згідно з їх бажаннями», - зазначив Дмитро Загарія.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Луцьку обговорення ...

КОМЕНТАРІ