Львівські правоохоронці скерували кримінальне провадження до суду відносно організатора підпільної гуральні

Львівські правоохоронці скерували кримінальне провадження до суду відносно організатора підпільної гуральні

23.07.14 15:38 0 576
Нещодавно працівники міліції припини діяльність підпільної гуральні, яка діяла у колишньому складському приміщенні швейної фабрики. Матеріали кримінального провадження відносно організатора підпільного цеху скеровані на розгляд до суду.

Припинили діяльність гуральні працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області, які виявили підпільний цех у колишньому складському приміщенні швейної фабрики. У тисяча літровій капроновій цистерні готувалась спиртова суміш, яка через систему фільтрів, за допомогою насоса, подавалась на розливочні місця.

Після розливання, на пляшки встановлювали одноразові корки, наклеювали етикетки та акцизні марки і пакували у паперові піддони. Далі продукція постачалась у торгівельні мережі Львова та області.

«Ми встановили, що організатором підпільної гуральні виявився 41-річний місцевий мешканець, який незаконно виготовляв алкогольні напої», - повідомив заступник начальника відділу УДСБЕЗ Львівської області підполковник міліції Михайло Тесля.

Матеріали кримінального провадження передбаченого за ч.2 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України скеровані на розгляд до суду.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: ГРОМАДЯНИ, ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ