У Львівській області у Дрогобичі з початку року дільничні інспектори міліції притягнули до адміністративної відповідальності майже тисячу правопорушників

У Львівській області у Дрогобичі з початку року дільничні інспектори міліції притягнули до адміністративної відповідальності майже тисячу правопорушників

23.07.14 08:09 0 703
Забезпечувати правопорядок - є однією з основних функцій покладних на правоохоронців, це місія, яку виконує кожен міліціонер впродовж усієї служби в органах внутрішніх справ.

Охорону громадського порядку здійснюють працівники міліції громадської безпеки. Відповідальність за забезпечення правопорядку на адміністративній дільниці несуть дільничні інспектори міліції.

Дільничний інспектор оперує даними про територію адміністративної дільниці, її особливості, чисельність місцевого населення, систему доріг, розташування підприємств установ, організацій. В сільській місцевості дільничні інспектори міліції володіють інформацією про місцезнаходження усіх населених пунктів, фермерських господарств, складів, лісових масивів.

Правоохоронці встановлюють та виявляють можливі місця збереження наркотичних та психотропних речовин, місця незаконного вирощування посівів маку чи конопель, місця зберігання і переробки врожаю цих культур, які містять наркотичні речовини.

В червні цього року дільничні інспектори Дрогобицького міського відділу міліції в ході проведення профілактичних заходів пов’язаних з відвідуванням помешкань громадян виявили на присадибних ділянках мешканців Дрогобицького району 872 рослини маку. Відносно осіб, які незаконно вирощували макові рослини відкрито кримінальні провадження за ст.310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України. Також дільничні інспектори міліції на території смт. Меденичі Дрогобицького району затримали двох раніше судимих осіб, мешканців міста Борислава у яких виявлено та вилучено 150 макових рослин.

Організація роботи міліції по охороні громадського порядку покладена насамперед на керівництво міліції громадської безпеки, зокрема на заступника начальника відділу-начальника МГБ підполковника міліції Михайла Паука.

Михайло Паук разом зі своїми підлеглими забезпечує охорону громадського порядку під час проведення зборів, мітингів, демонстрацій, вуличних походів та інших масових заходів.

Під керівництвом начальника сектору дільничних інспекторів Дрогобицького міського відділу міліції старшого лейтенанта міліції Дмитра Ракочого з початку 2014 року дільничнві інспектори міліції Дрогобицького міського відділу вже притягнули до адміністративної відповідальності 944 правопорушників.

В ході проведення операції «Візит» дільничні інспектори міліції відвідали 11 456 помешкань громадян з метою проведення профілактично-роз'яснювальної роботи серед населення , формування у свідомості громадян, особливо молоді, правової культури, негативного ставлення до суспільно небезпечних явищ.

Дільничні інспектори міліції працюють на профілактику, попереджують, виявляють та припиняють адміністративні правопорушення, зокрема, він повинен надавати допомогу громадянам, службовим особам, підприємствам, установам,організаціям, громадським організаціям у здійсненні їх законної діяльності, якщо їм чиниться протидія або загрожує небезпека з боку правопорушників.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ