У Львові раніше судимий чоловік серед білого дня пограбував двох дівчат

У Львові раніше судимий чоловік серед білого дня пограбував двох дівчат

23.07.14 09:41 0 777
Львівські правоохоронці встановили особу зловмисника, який обікрав двох дівчат та втік. Ним виявився раніше судимий місцевий мешканець.

У Личаківський райвідділ міліції, 18 липня, звернулося двоє 18-річних студенток одного з університетів міста, які повідомили, що біля другої години дня до них підійшло двоє невідомих чоловіків та викрали у них ланцюжки та золотий браслет. Сума завданих збитків становить понад 14 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння грабежу причетний 36-річний львів’янин, який раніше притягався до кримінальної відповідальності.

Зловмисника затримано згідно ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Наразі працівники міліції проводять заходи з метою встановлення місцезнаходження другого зловмисника, який причетний до скоєння грабежу.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ