У Львівській області у Червонограді раніше судимий чоловік обікрав два магазини

У Львівській області у Червонограді раніше судимий чоловік обікрав два магазини

23.07.14 12:13 0 637
Червоноградські правоохоронці встановили особу зловмисника, який обікрав у місті два магазини. Ним виявився раніше судимий чоловік.

У Червоноградський міський відділ міліції звернувся директор одного з магазинів міста, який повідомив, що невідомий чоловік викрав з магазину пляшку лікеру та дві пляшки віскі. Сума завданих збитків становить майже 500 гривень.

«Цього ж дня, до працівників міліції надійшло ще одне повідомлення схожого змісту. Звернувся завідувач продуктового магазину, який повідомив, що з приміщення викрали дві пляшки горілки загальною вартістю понад 400 гривень», - повідомив начальник СКР Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області майор міліції Віталій Черник

Встановлено, що до скоєння крадіжки причетний 36-річний місцевий мешканець, який вже був раніше судимим та ніде не працює.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185(крадіжка) КК України. Санкція даної статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькому ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: підбито ...

КОМЕНТАРІ