Відбулася літня Школа лідерства для молоді Сходу та Заходу України

Відбулася літня Школа лідерства для молоді Сходу та Заходу України

23.07.14 15:13 0 624
У реколекційному будинку Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ поблизу м.Новояворівська добігає завершення десятиденна Літня школа лідера, яку організовує Інститут лідерства та управління УКУ. Метою програми є творення команди молодих лідерів, через навчання, розвиток лідерських навиків, семінари, дискусії та спільну діяльність.

Серед учасників цьогорічної Школи понад 20 молодих осіб з усіх куточків України, Сходу, Заходу та тренер із АР Крим. Усі вони спільно творять команду ефективних лідерів для якісних змін у суспільстві.

На урочистому відкритті Школи учасників привітав начальник відділу молодіжної політики управління молоді та спорту облдержадміністрації Андрій Ковальський, який відзначив: “Чого бракує нашій країні? Нам потрібні молоді лідери, менеджери, які працюватимуть над утвердженням Української Держави. Саме ви маєте стати тією молоддю, яка візьме у свої руки ініціативу, відповідальність та поверне Україну у сім’ю європейських держав, не зважаючи на агресію та агонію азійського сусіда. Хай у цій справі допоможе нам Господь!”

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бойова сотня 95-ї ...
Наступна новина: Тернопільська область: вода ...

КОМЕНТАРІ