Львівщина: місцевим бюджетам області перераховано черговий транш субвенцій з державного бюджету

Львівщина: місцевим бюджетам області перераховано черговий транш субвенцій з державного бюджету

23.07.14 14:19 0 628
Місцевим бюджетам Львівщини перераховано черговий транш субвенції з державного бюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання автомобільних доріг комунальної власності у населених пунктах в сумі 5069 тис. гривень.

Як повідомили в департаменті фінансів Львівської облдержадміністрації, з початку року їм передано коштів субвенції з державного бюджету на цю мету в сумі 75569 тис. грн. або 46,4 відсотка до річних призначень (162866 тис. грн.), в тому числі через обласний бюджет – 25569 тис. грн. або 48,6 відсотка до річних призначень (52585 тис. грн.) та безпосередньо з держаного бюджету – 50000 тис. грн. або 45,3 відсотка до річних призначень (110280 тис. гривень.)

Таким чином, із врахуванням залишків коштів за субвенцією на початок року та проведеними розрахунками в поточному році, на рахунках місцевих бюджетів, за оперативними даними, зосереджений фінансовий ресурс на будівництво, реконструкцію ремонт та утримання доріг комунальної власності в сумі понад 145 млн. гривень

Також місцевим бюджетам Львівщини додатково перераховано 922 тис. грн. субвенції за донараховані в липні ц.р. пільги та житлові субсидії населенню на придбання твердого палива та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу, що дозволило повністю погасити заборгованість яка склалась на 1 липня поточного року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ