У Львівській області психологи ДСНС допомагають діткам із Луганська адаптуватися до нових умов проживання

У Львівській області психологи ДСНС допомагають діткам із Луганська адаптуватися до нових умов проживання

23.07.14 12:58 0 623
Психологи Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно із керівництвом дитячого притулку у м. Львові, по вул. Левандівська, організували дітлахами із Луганська ознайомчу екскурсію історичними місцями Львівщини.

Дітки відвідали Олеський замок, який вважається одним із найдавніших замків регіону. Розташований він у смт. Олесько та є пам'яткою архітектури ХІІІ-ХVІІІ ст.

Тут підліткам провели цікаву та пізнавальну екскурсію експозицією замку. До огляду тут представлені стародавні ікони, безцінні твори живопису, скульптури, ужиткового мистецтва (зокрема, меблі та гобелени). Особливо цінною є збірка скульптури XVI-XVIII ст. та українського портрету XVІ-XІХ ст.

Перебуваючи у такій невимушеній обстановці, дітвора залюбки ділилася своїми проблемами та мріями із фаховими психологами.

Маленькі луганчани перебували у захопленні від краси історичної місцини. Такі приємні емоції сприяють формуванню комфортного мікроклімату у їх маленькому колективі та сприяють боротьбі із стресовими ситуаціями.

Задля розвитку талановитої та обдарованої молоді, співпраця керівництва притулку та рятувальників Львівщини продовжуватиметься і надалі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ