Бойова сотня 95-ї аеромобільної вирушила на схід України

Бойова сотня 95-ї аеромобільної вирушила на схід України

23.07.14 15:13 0 628
22 липня, о 7-ій ранку, військовослужбовці Житомирської окремої 95-ї аеромобільної бригади вирушили на схід України, в зону дії антитерористичної операції. Близько 100 воїнів наших славних високомобільних військ замінять солдатів і офіцерів, які впродовж кількох місяців боронять східні кордони нашої держави і незабаром повернуться додому.

Провести вояків у дорогу прийшли родичі, друзі військовослужбовців, представники влади, журналісти. Тривога, надзвичайне хвилювання за синів, чоловіків, що вирушають на війну, розв’язану підступним сусідом, охопили всіх присутніх. Але мужні хлопці демонстрували бойовий дух і піднесення. «Ми їдемо боронити рідну Україну і до кінця виконаємо свій священний обов’язок. Адже девіз всіх військовослужбовців славної 95-ї бригади – «Ніхто, крім нас», - поділився своїми думками один із воїнів.

На схід України вирушив і голова облдержадміністрації Сидір Кізін, який зустріне житомирських вояків. Окрім того, очільник області у Слов’янську вирішуватиме питання відбудови міста.

Бойова сотня житомирян вирушила трьома автобусами. Військові висловили подяку одному з перевізників міста за наданий комфортабельний транспорт. Військовослужбовців супроводжують заступник директора департаменту містобудування, архітектури та будівництва облдержадміністрації Роман Щебетов, а також житомирські журналісти Назарій Томчук, Сергій Фещенко, Галина Ковальчук і оператор обласного телебачення Максим Возний.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські міліціонери ...
Наступна новина: Відбулася літня Школа ...

КОМЕНТАРІ