Житомирська область: виявлено три вибухонебезпечні предмети

Житомирська область: виявлено три вибухонебезпечні предмети

23.07.14 16:03 0 588
21 липня на пункт зв’язку 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Радомишль надійшло два повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів.

Одразу два підозрілих предмети було виявлено у селі Білка. Селяни збирали гриби у лісі і випадково натрапили на невідомі предмети. Люди відразу зателефонували до служби порятунку «101». Фахівці, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідку як артилерійські снаряди часів Великої вітчизняної війни калібру 152 мм.

Того ж дня радомишльські надзвичайними виїжджали на виклик жителів районного центру. На одній з вулиць Радомишля гралися діти. Так сталося, що малеча помітила біля дороги невідомий предмет. Після чого, дітвора побігла до батьків аби розповісти про знахідку. Дорослі викликали рятувальників, які встановили, що підозрілий предмет – ніщо інше, як артилерійський снаряд часів минулої війни калібру 76 мм.

За останню добу група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Житомирській області знищила артснаряд у селі Ставище Брусилівського району та одну мінометну міну часів минулої війни у селі Пряжів Житомирського району.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Любомир Мельничук: ...

КОМЕНТАРІ