На Тернопіллі під час прощі було ліквідовано 2 багаття

На Тернопіллі під час прощі було ліквідовано 2 багаття

23.07.14 11:23 0 641
Під час Всеукраїнської та Молодіжної прощі, що 19-20 липня відбулася в Зарваниці, було ліквідовано 12 загорань залишених без нагляду свічок та пластикових стаканів, в яких вони містилися. В лісовому масиві загашено 2 залишені без нагляду неконтрольовані багаття.

Про це 21 липня під час прес-конференції щодо підбиття підсумків організації та проведення прощі повідомив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк.

Очільник Тернопільщини, посилаючись на дані управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області, поінформував, що цьогоріч до ліквідації можливих надзвичайних ситуацій та подій під час проведення прощі було залучено 39 чоловік особового складу та 9 одиниць пожежної та спеціальної техніки. Зокрема, три відділення на пожежних автоцистернах, одне аварійно-рятувальне, які розташувалися в найбільш вразливих місцях та місцях масового скупчення прочан.

Загалом, силами рятувальників було надано допомогу 5-ти особам, які заблукали чи загубили близьких.

Завдяки професійним та злагодженим діям рятувальників не було допущено виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій, наслідки яких могли загрожувати життю та здоров’ю людей.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області в ...
Наступна новина: У п’ятницю Зоя Казанжи ...

КОМЕНТАРІ