Олег Сиротюк: «Українська молодь повинна стати фундаментом будівництва нової Української держави»

Олег Сиротюк: «Українська молодь повинна стати фундаментом будівництва нової Української держави»

23.07.14 08:40 0 668
Під час Всеукраїнської і Молодіжної прощі в Зарваниці 19 липня голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк звернувся до молоді.

«Уперше в Зарваниці я побував 22 роки тому, і тоді ще тут не було такої кількості храмів, не було такої кількості людей, - зазначив Олег Мирославович. - Але з кожним роком нас стає усе більше, нас прибуває і ми об'єднуємося в спільній молитві».

Олег Сиротюк наголосив, що «сила нашої Церкви, сила нашої віри є в тих людях, які крізь своє життя проносять патріотизм, відданість християнським цінностям та ідеалом чесності і справедливості». І це мусить пам'ятати кожен.

« ми спільно молитимемося за майбутнє нашої держави, - зауважив він. - Споглядаючи нашу історію, дивлячись на події Революції Гідності, дивлячись на події, які відбуваються зараз, ми можемо сміло говорити про те, що майбутнє України і молодь України — синоніми. Зараз дуже багато залежить від молодих людей, від ровесників незалежності України, від тих людей, які народилися вже в незалежній державі. Важливо, щоб вони своїм прикладом, тим, який продемонстрували під час зими, під час революційних подій, яким надихали своїх батьків та однолітків на відповідні дії, продовжували сподвигати кожного до рішучого відстоювання національних та християнських цінностей. Ми віримо в те, що українська молодь стане фундаментом будівництва нової Української держави на засадах справедливості, чесності, відданості ідеалам українства».

Голова Тернопільської ОДА побажав українській молоді бути незворотною у своєму прагненні побудувати на своїй землі свою державу.

«Я бажаю українській молоді і далі продовжувати захищати правду, оберігати правду, жити в правді і нести правду в суспільство, сім'ї, родини, і правдою оточувати свій простір, своє життя, - резюмував Олег Сиротюк. - Хай ця проща принесе мир і спокій у ваші серця, хай спільна молитва захистить наших воїнів, які перебувають на передовій і зі зброєю в руках захищають майбутнє нашої держави і кожного з нас».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Луцьку запроваджено ...

КОМЕНТАРІ