На Тернопіллі від наміру захиститися до криміналу - тонка межа

На Тернопіллі від наміру захиститися до криміналу - тонка межа

23.07.14 18:40 0 810
44-річного жителя одного із сіл Козівського району з місця проживання швидка доправила в районну лікарню із колото-різаною раною у міжлопатковій ділянці. Правоохоронці з’ясували, що ніж у спину йому встромив швагро.

Чоловіки мешкають під одним дахом. Будучи тверезими, ще якось ладнають між собою, та, підігрівши кров оковитою, до якої обидва небайдужі, починаються з’ясовувати стосунки. Остання суперечка ледь не закінчилася фатально.

Під час досудового розслідування співробітники Козівського райвідділу міліції встановили, що сварку розпочав потерпілий. Аби остаточно довести свою правоту 57-річному опонентові, чоловік взявся його гамселити. Удари руками та ногами наносив родичеві здебільшого у голову. Але в якийсь момент жертва і кривдник помінялися місцями. Старший схопив зі столу кухонний ніж і встромив його у спину швагрові.

- На той час вдома перебувала цивільна дружина потерпілого, – повідомив перший заступник начальника Козівського райвідділу міліції Юрій Козак. - Жінка не була свідком самої суперечки, однак, почувши крики, прибігла на кухню. Але попередити біду не встигла – її чоловік вже стікав кров’ю. Вона й викликала на місце події бригаду швидкої допомоги та міліцію.

На щастя, загроза життю потерпілого вже минулася. Лікарі обіцяють, що за тиждень-другий він повернеться додому.

Дії підозрюваного міліціонери кваліфікують частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ