На Тернопіллі звернення голови обласної ради до колективів комунальних закладів, підприємств, установ обласної ради

На Тернопіллі звернення голови обласної ради до колективів комунальних закладів, підприємств, установ обласної ради

23.07.14 12:09 0 650
Шановні працівники комунальних закладів, підприємств, установ обласної ради!

держава перебуває у найважчій ситуації з часу незалежності. Анексовано Крим, на Сході ведеться неоголошена війна. У ці буремні дні гинуть наші вояки, сміливці ціною власного життя та здоров’я відстоюють суверенітет та цілісність України. Серед них чимало наших краян.

На жаль, нинішнє забезпечення військ далеке від необхідного. Вся Україна допомагає своїм захисникам. Чимало зроблено і областю. Один мільйонів гривень виділено із обласного бюджету, 3 мільйони 720 тисяч – кошти інших джерел, не заборонених законодавством, батальйону територіальної оборони Тернопільської області для придбання необхідних засобів захисту – бронежилетів, сталевих (кевларових) шоломів. А також радіостанцій, речового майна та спорядженням згідно з потребами. 700 тисяч зібрано через Червоний Хрест. Проте цього недостатньо.

Виконавчий апарат Тернопільської обласної ради вирішив в чергове надати допомогу військовим Тернопілля, котрі направлються у зону АТО, у розмірі одноденного заробітку.

Закликаю колективи комунальних закладів, підприємств, установ обласної ради приєднатись до ініціативи виконавчого апарату. Наші батьки, сини, чоловіки, брати, друзі їдуть боронити Україну. Ціною власних життів забезпечують нам та нашим діткам мир та спокій, стають непереможним бар’єром для агресора. Від ворожої кулі у будь-який момент може обірватись життя відважного, відданого Україні та присязі військового, нашого з вами земляка. Часто це пов’язано із відсутністю засобів індивідуального захисту – бронежилетів, сталевих (кевларових) шоломів, необхідних тепловізорів чи радіостанцій. Від нашої з вами небайдужості, свідомості залежить, щоб скорбота та біль втрати не приходили у міста та села краю. Ми усією громадою маємо подякувати героям та підтримати їх, принаймні забезпечивши найнеобхіднішим. Переконаний, у такі важкі для країни часи ніхто не має права стояти осторонь. Допомогти захисникам – наш обов’язок! Зрозуміймо – народна армія – це армія підтримана усім народом, усією громадою – зекономленою копійчиною дитини та часткою заощаджень пенсіонера, студентської стипендії, заробітної плати працюючих. Допоможімо нашій армії!

Голова Тернопільської

обласної ради Василь Хомінець

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Хмельницькому ...

КОМЕНТАРІ