На Тернопіллі проблема очисних споруд Кременця буде вирішена

На Тернопіллі проблема очисних споруд Кременця буде вирішена

23.07.14 11:02 0 631
У рамках робочої поїздки на Кременеччину заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра оглянув стан каналізаційних очисних споруд міста.

"Проблема неналежного функціонування очисних споруд є не лише не лише місцевого, але й загальнодержавного значення, - наголосив Леонід Бицюра. – Каналізаційні очисні споруди Кременця експлуатуються тривалий час і фізично зношені. Проблема в тому, що зруйнована система очистки, очисні споруди фактично не фільтрують стоки. Через їх неефективну роботу погіршується екологічний стан річки Іква, котра протікає територією Рівненської та Тернопільської областей".

Наразі збудовану нову каналізаційно-насосну станцію. Однак немає коштів на переробку очисних споруд. Оскільки проект розроблений у 2005 році, він потребує доопрацювання і, відповідно, коштів на вироблення нової проектно-кошторисної документації.

Леонід Олексійович запевнив у сприянні Тернопільської облдержадміністрації у виробленні нового проекту очисних споруд і пошуку джерел фінансування.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Доброволець зі Львова: ...
Наступна новина: Сергій Шаранич: "З ...

КОМЕНТАРІ