На Хмельниччині громадська рада заслухала звіт правоохоронців та підписала звернення щодо збереження обласної ТРК

На Хмельниччині громадська рада заслухала звіт правоохоронців та підписала звернення щодо збереження обласної ТРК

24.07.14 13:50 0 1116
Питання громадської безпеки та збереження обласної державної телерадіокомпанії обговорено на засіданні громадської ради при облдержадміністрації. Представники громадської ради, зокрема, хотіли почути від правоохоронців чому вони не захистили першу особу області від побиття просто у стінах адміністрації 2 липня. В свою чергу голова облдержадміністрації Леонід Прус, який взяв участь у засіданні, наголосив, на тому, що обговорення проблем громадської безпеки не повинно стосуватися лише безпеки високопосадовців, адже правоохоронці повинні забезпечити порядок для кожного жителя області.

«У нас серйозні сумніви чи можемо ми почувати себе у безпеці…Необхідно припинити посягання, аби міліція берегла кожного жителя нашої області.» - сказав голова громадської ради при ОДА Юрій Резніков.

Про стан громадської безпеки на території області прозвітував заступник начальника — начальник міліції громадської безпеки УМВС України в Хмельницькій області Роман Гаврилюк.

«Кожного дня на охорону громадського порядку йде чимало працівників, але враховуючи події, які відбуваються у державі в нас багато працівників занятті трішки іншою справою ніж в мирний час», - зазначив він.

Щодо подій, які відбулися 2 липня в ОДА відкрито 5 кримінальних проваджень. Про підозру оголосили трьом учасникам бійки. Одну особу оголосили у міждержавний розшук.

Представники громадської ради вирішили взяти під громадський контроль розслідування.

«Нам цікаво як в майбутньому планує управління внутрішніх справ свою діяльність щодо захисту населення, свободи, прав громадян і саме основне - це безпеки громадян», - зазначив Юрій Резніков.

Крім того, члени громадської ради підписали звернення до Президента України, Голови Верховної Ради та Прем’єр-міністра щодо підтримки створення суспільного мовлення, але не за рахунок ліквідації ОДТРК.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучани – учасники ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ