У хмельницькому обласному управлінні міліції підвели підсумки діяльності відомства за перше півріччя

У хмельницькому обласному управлінні міліції підвели підсумки діяльності відомства за перше півріччя

24.07.14 10:02 0 599
Начальник управління МВС України в Хмельницькій області на засіданні розширеної колегії дав принципову оцінку діяльності служб та підрозділів органів внутрішніх справ області.

З доповідями щодо результатів роботи за ввіреними напрямками виступили перший заступник начальника УМВС Сергій Ковальов, заступники начальника Віктор Кіс та Роман Гаврилюк.

У ході засідання начальник управління Олександр Розізнаний зазначив, що в цілому міліція Хмельниччини спрацювала на належному рівні як по лінії слідчого апарату, так і по лінії кримінальної міліції та громадського блоку. Звичайно, є чимало недоліків і недопрацювань, над усуненням яких керівництво управління буде працювати, в тому числі і з застосуванням кардинальних методів. Зокрема, Олександр Григорович зазначив:

— За підсумками діяльності територіальних підрозділів та галузевих служб буде прийматися рішення і про кадрові ротації, і про притягнення до службової відповідальності тих осіб, які без об’єктивних причин тривалий час не в змозі забезпечити належним чином виконання своїх обов’язків. Ті, хто показав належні результати роботи, будуть обов’язково заохочені.

Полковник міліції також окреслив основні пріоритети діяльності органів внутрішніх справ на найближче майбутнє, наголосивши, що навіть не зважаючи на те, що основні сили і засоби міліцейського відомства спрямовуються для врегулювання ситуації і наведення порядку на сході країни, міліція повинна тримати під контролем правопорядок в області. І в цьому плані правоохоронці розраховують на допомогу громадських формувань.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ