Часткова мобілізація продемонструє світові бойовий дух українців, – експерт

Часткова мобілізація продемонструє світові бойовий дух українців, – експерт

24.07.14 15:10 0 1078
Ухвала Верховної Ради про часткову мобілізацію дасть зрозуміти усьому європейському суспільству, що українці здатні відстояти свою незалежність. Ба більше. Український народ рішуче налаштований і таки зможе вистояти до переможного кінця в українсько-російському конфлікті.

Таку думку висловив військовий експерт Володимир Гулима під час політичного ток-шоу «Прямим текстом. Бліц» (щовівторка о 23:00 на телеканалі ZIK).

Нещодавно Сенат США запропонував встановити союзницькі відносини з Україною, Грузією та Молдовою. Відтак, військовий експерт переконаний, що запроваджена часткова мобілізація в Україні продемонструє американській спільності, наскільки рішуче налаштовані українців у своїх діях щодо Росії.

«Насправді, ми пережили вже дві хвилі мобілізації. Першу – у березні, другу – у травні. Оскільки ми не врахували зрадництво представників правоохоронних органів на Сході країни, а також не очікували такого напливу найманців і терористів з боку Російської Федерації, ми змушенні ввести в Україні третю хвилю мобілізації», – пояснює Володимир Гулима.

Як і в перші дві хвилі, так і тепер під мобілізацію потрапляють чоловіки, які мають військовий досвід. Щоправда, зараз буде більш розширений перелік. На навчання бійцям даватимуть 45 днів. Гість програми переконаний: півтори місяці є достатньо для підготовки вояків.

Нагадаємо, що солдати під час бойового злагодження отримуватимуть від 2-х до 4-х тисяч гривень. Бійцям, які воюватимуть у зоні АТО, платитимуть вдвічі більше.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Олександрович ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ