В Чернівецькій області поки дівчина відпочивала на березі річки, у неї викрали телефони

В Чернівецькій області поки дівчина відпочивала на березі річки, у неї викрали телефони

24.07.14 15:08 0 1086
До Садгірського райвідділу міліції за допомогою звернулася 18-річна мешканка Заставнівського району. Дівчина розповіла, що під час відпочинку на березі Прута у Чернівцях зникли її два мобільні телефони.

Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам міліціонерам вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився 19-річний знайомий потерпілої. На березі вони відпочивали в одній компанії. І поки інші відволікали дівчину розмовами, він швиденько понишпорив у її сумці та витяг звідти найдорожче – два мобільні телефони.

Відомо, що хлопець раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців. Але за свій вчинок доведеться йому відповідати, адже за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисника перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста. Слідство триває.

А буковинська міліція попереджає: будьте особливо уважні під час відпочинку. Не залишайте свої речі без нагляду, адже таким чином ви робите своє добро легкою здобиччю для крадіїв!

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сергій Олександрович ...

КОМЕНТАРІ