В Чернівецькій області рятувальники проводять пізнавальні екскурсії для вимушених переселенців із зони проведення АТО

В Чернівецькій області рятувальники проводять пізнавальні екскурсії для вимушених переселенців із зони проведення АТО

24.07.14 11:09 0 648
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області чимало уваги приділяють сім’ям, які прибувають із зони проведення АТО. Зокрема, значна увага приділяється роботі з дітьми. Для них організовуються екскурсії до музею пожежної справи, що розміщений на вул. Лесі України у Чернівцях та в пожежно-рятувальні частини, де щоденно несуть свою службу рятувальники. Так, зокрема 22 липня в гості до рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини № 1 завітали діти із сімей вимушених переселенців.

Для дітей рятувальники продемонстрували спецтехніку та обладнання, яким вони користуються при ліквідації пожеж, наданні допомоги при дорожньо-транспортних аваріях, розбиранні завалів та різних надзвичайних подіях, де потрібна допомога людям. Під час зустрічі дітям також не забули нагадати і про правила безпеки та як надати першу медичну допомогу.

Окрім цього, дітям було проведено екскурсію до музею пожежно-рятувальної справи, який діє при Управлінні ДСНС України у Чернівецькій області. Тут вони змогли ознайомитися не лише з минулим пожежно-рятувальної служби Чернівецької області, але й з їхніми сучасними досягненнями. Особливу увагу дітей зосереджувалося на катастрофі що трапилася в квітні 1986 року на Чорнобильській АЕС. Цим подіям у музеї відведено цілу кімнату з цікавими експозиціями, що відтворюють ті події.

Діти дізналися чимало цікавого про ті трагічні події та героїчний подвиг людей, що стали у боротьбі з атомною небезпекою. Всього до рятувальників завітали 21 дитина та 6 дорослих

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: У Волинській області вони ...

КОМЕНТАРІ