Депутати висловили вдячність працівникам Луцького зоопарку за ефективну роботу

Депутати висловили вдячність працівникам Луцького зоопарку за ефективну роботу

24.07.14 10:11 0 639
Під час розгляду питання щодо міської цільової програми розвитку зоопарку на 2014-2015 рр. депутати висловили вдячність керівнику зоопарку Людмилі Денисенко та працівникам підприємства за ефективну роботу. Вони відзначили, що з періоду її керівництва, у підприємстві відбулися значні зміни. Для прикладу, у 2012 році виручка становила 140 тис. грн, у 2013 – 380 тис. грн, у 2014 році працівники підприємства ставлять планку - 800 тис. грн. Тож цифри свідчать про результати роботи.

Основні доходи зоопарку – це виручка від продажу квитків, тому у підприємстві постійно активно працюють над збільшенням кількості відвідувачів та популяризації зоопарку.

До слова, за останній рік там облаштували дві відпочинкові зони із дерев’яними гойдалками, пісочницями, декоративними вітряками. Встановлено нову будівлю каси, вхідну вивіску, інформаційні таблички про тварин зоопарку. Новий дизайн і у вхідних квитків. Зоопарк - наукова база практики для студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Також учні місцевої художньої школи проходять літню практику у зоопарку.

Пріоритетний напрямок розвитку зоо – комфорт відвідувачів. На території зоопарку проводяться екскурсії, різноманітні акції, тематичні свята та інші заходи.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що директор підприємства активно бере участь у реалізації гранту на будівництво містечка для ведмедів та тісно співпрацює з проектантами, тож висловив сподівання, що у найближчому часі мешканці з інших міст їздитимуть до нашого зоопарку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ