Лучани – учасники чемпіонату Європи з пляжного гандболу!

Лучани – учасники чемпіонату Європи з пляжного гандболу!

24.07.14 13:49 0 1088
Нещодавно завершились виступи збірної команди України з пляжного гандболу на Чемпіонаті Європи серед 18-річних. Базовою командою для збірної України була команда відділення гандболу обласної дитячо-юнацької спортивної школи, що в місті Луцьку (тренери-викладачі Ланевич Ростилав Анатолійович, Шнит Микола Олександрович). Переважна більшість гравців – це лучани, які гідно захищали честь держави на міжнародній арені, серед них – Олексюк Максим, Паровінчак Владислав, Порва Дмитро, Чікіня Андрій.

Взагалі спортивна фортуна була не досить прихильною до наших спортсменів.

Після дуже образливої поразки у чвертьфіналі від господарів змагань -іспанців (баталії проходили в історичній частині Лорки, Мурсія), наша команда ще грала втішні матчі за 5-8 місця. В результаті, Україна посіла 6 місце.

Незважаючи на те, що не вдалося завоювати медалі чемпіонату, у команди від турніру залишились позитивні враження – усі гравці налаштовані наступного року на цих змаганнях бути серед переможців.

Якщо зважити, що саме гравці збірної України були наймолодшими учасниками (переважно 1998 року народження), то посісти шосте місце у Європі серед гравців старших на два роки – успіх!!!.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ