В Луцьку на сесії розглянули питання про роботу координаційного центру з питань соціального захисту сімей, які прибули з Криму та східних областей

В Луцьку на сесії розглянули питання про роботу координаційного центру з питань соціального захисту сімей, які прибули з Криму та східних областей

24.07.14 17:06 0 1084
Депутати на сесії розглянули питання про роботу координаційного центру з питань соціального захисту сімей, які виїхали з Автономної Республіки Крим та м. Севастополь на тимчасове перебування до м. Луцька, з якого доповідала Тетяна Корецька, заступник директора департаменту соціальної політики міської ради.

Вона повідомила, що основні питання, з яких зверталися вищезазначені громадяни: призначення пенсії – 8 осіб (8 призначено та виплачено). Влаштування дітей у ДНЗ – 5 дітей і ЗНЗ – 12.

Щодо тимчасової реєстрації звернулося – 45 осіб, всіх зареєстровано. За допомогою до медичних закладів звернулося 25 осіб, всі послуги були надані. 16 осіб звернулося до департаменту соціальної політики з питань призначення державних соціальних допомог (14 призначено та 13 виплачено, 1 справа буде включена у липневу відомість у зв’язку з тим, що справа надійшла пізніше).

Тетяна Корецька спростувала думку щодо небажання біженців працевлаштовуватися. Зокрема, 26 осіб було направлено до міського центру зайнятості з питань працевлаштування та надання статусу безробітного. Доповідачка також розповіла, що чимало проблем біженців допомагають вирішувати благодійники та волонтери.

Міський голова Микола Романюк повідомив, що до нього у понеділок на прийом прийшли три вагітні жінки, які прибули із Луганської та Донецької областей. Він дав доручення відповідним структурним підрозділам повною мірою сприяти у вирішенні їхніх проблем.

Депутати на сесії прийняли рішення, яке сприятиме подальшій роботі координаційного центру з питань соціального захисту сімей, які виїхали з Автономної Республіки Крим та м. Севастополь на тимчасове перебування до м. Луцька.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Тернопілля: «Зима, що нас ...

КОМЕНТАРІ