В Закарпатській області робота це не тільки функціональні обов'язки, а й дотримання порядку там, де працюєш

В Закарпатській області робота це не тільки функціональні обов'язки, а й дотримання порядку там, де працюєш

24.07.14 13:54 0 1048
Працівники особового складу УДСО при УМВС України в Закарпатській області під час вихідних вирішили не засмагати на сонці, а навести лад на місці, яке є їх другою домівкою.

Під час вихідних держохоронці попрацювали «на славу». Учасники так званого «суботника» вирішили привести до ладу усе, що стосується їхньої роботи. Розпочали генеральне прибирання з самого ранку – о восьмій годині. Самотужки розділилися на команди по кілька осіб та розподілили між собою завдання.

Одні займалися прибиранням прилеглих до чергової частини територій, інші – оглядом та підтриманням чистоти транспортних засобів та місць їх зберігання. Оскільки ініціатива генерального прибирання належала самим працівникам – змушувати когось до роботи нікому не довелося. Усі злагоджено та покроково виконали свої завдання, після чого вирішили час від часу влаштовувати подібні акції.

За словами задіяних у проведенні парко-господодарського дня задоволеними залишилися усі.

«Користь у проведенні таких акцій очевидна. По перше – це гуртує колектив, що є важливою складовою командного духу у нашій відповідальній роботі. Другий важливий аспект – працівники знають, що у їх роботі важливо, аби вони могли покластися не лише один на одного, а й на спорядження, а особливо автомобілі, які в жодному разі не можуть їх підвести. Тому профілактична перевірка та огляд службових авто не можуть залишатися поза увагою» - зазначив начальник УДСО при УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Андрій Литовченко.

Ернест Завадський

УДСО при УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ