Закарпатський комітет із гуманітарного забезпечення війська доправив допомогу в зону АТО

Закарпатський комітет із гуманітарного забезпечення війська доправив допомогу в зону АТО

24.07.14 13:02 0 641
20 липня 2014 року закарпатські націоналісті прибули в місто Ізюм, де передали допомогу від закарпатців бійцям, які беруть участь в антитерористичній операції.

Закарпатці передали українським воякам бронежилети, шоломи, прилади нічного бачення, тепловізори, каліматори, берці, розвантажувальні жилети, тактичні окуляри, маскхалати тощо на загальну суму 56 тисяч гривень; каримати, матраци, спальники, намети, засоби від комах, предмети гігієни, шкарпетки, футболки на загальну суму 19 тисяч гривень. Продуктів харчування передано на 20 тисяч гривень, ліків – на 5 тисяч гривень, ще майже 7 тисяч гривень було витрачено на інше матеріяльне забезпечення. Загальна сума допомоги з моменту створення комітету із гуманітарного забезпечення війська складає більше 100 тисяч гривень.

"Вирушаючи на Схід, ми виконали всі запити наших бійців. Зараз формуємо оновлений список речей, необхідних на фронті. Окрім військової амуніції, нашим солдатам конче необхідні кровоспинні медикаменти та ліки від грибка. Подяку за допомогу у підтримці нашого війська оголошуємо підприємцям Ярославу Шафарю, Богдану Киніву, Олегу Рубану та громадам міста Іршава та селища Зарічеве, сіл Ганичі та Стеблівки, що на Тячівщині. Також щиро дякуємо Володимиру Могориті, який не лише допомагав коштами, але і особисто перевіз допомогу на Схід. У Виноградові до нашого представника підійшов вісімдесятирічний пенсіонер та віддав 500 гривень на потреби сил АТО", – розповів керівник комітету із гуманітарного забезпечення війська Василь Юрочко.

Нагадаємо, що Закарпатська "Свобода" проводить збір речей та подальшу передачу їх на схід країни для забезпечення всім потрібним наших захисників. Звіт про витрати коштів можна переглянути в соцмережах: https://vk.com/dopomoga_bijcyam; https://www.facebook.com/groups/dopomoga.ato/ та на офіційному сайті ВО "Свобода" – http://www.zakarpattya.svoboda.org.ua/.

Охочих долучитися до підтримки українського війська просимо контактувати з Василем Юрочком: 099-74-12-126.

Картка для перерахунку коштів: № 5168 7572 7121 1452 (номер картки змінився), Василина Наконечна.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині триває ...
Наступна новина: Портников: Путін у пастці – ...

КОМЕНТАРІ