В Івано-Франківській області "Грифонівці" відзначають 17-ту річницю створення спецпідрозділу

В Івано-Франківській області "Грифонівці" відзначають 17-ту річницю створення спецпідрозділу

24.07.14 16:29 0 1413
Спеціальний окремий батальйон судової міліції «Грифон» свого часу був створений як підрозділ, основним завданням якого є охорона судової системи України. До службових обов’язків його працівників входить, зокрема, припинення проявів неповаги до суду, охорона приміщень судових установ, виконання функцій щодо державного захисту суддів, працівників суду, забезпечення безпеки учасників судового процесу. Бійці «Грифону» також забезпечують заходи безпеки під час розгляду судових справ у судах всіх інстанцій.

Крім того, «грифонівців» систематично залучають й до виконання інших функцій. Йдеться передусім про охорону громадського порядку під час масових заходів.

Тож закономірно, що поставлені на цю службу завдання посильні лише спеціально підготовленим як фізично, так і психологічно правоохоронцям. Бійці спецпідрозділу повсякчас повинні бути готові до дій в екстремальних ситуаціях, відтак щоденно мають відшліфовувати свій вишкіл.

На у прикарпатському «Грифоні» несуть службу 85 бійців. Це згуртована як у буденній роботі, так і в нестандартних ситуаціях команда, кожен член якої усвідомлює власну відповідальність за спільний успіх.

СЗГ УМВС України

в Івано-франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери викрили ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ