В Івано-Франківській області працівники ДАІ проводять операцію "Таксі"

В Івано-Франківській області працівники ДАІ проводять операцію "Таксі"

24.07.14 12:09 0 604
Державтоінспекцією спільно з представниками управління Укртрансінспекції, податкової міліції та громадських формувань проводяться профілактичні заходи на пасажирському транспорті, спрямовані на профілактику аварійності, зокрема водіїв, які працюють в режимі «таксі» та надають послуги з перевезення пасажирів, виявлення та припинення діяльності нелегальних таксі.

На даний час на території області працює різна кількість таксі різних форм власності. Відомо, що "приватними поїздками", особливо в вечірній і нічний час, активно займаються нелегальні перевізники. При цьому вони не несуть жодної відповідальності за якість наданих транспортних послуг та за життя і здоров’я пасажирів. З метою недопущення подібних порушень на території області, зокрема в Івано-Франківську, проводяться цільові заходи по виявленню порушень Правил дорожнього руху, як водіями таксомоторних парків так і приватними перевізниками, виявлення водіїв-нелегалів, які надають послуги перевезення пасажирів у незаконний спосіб. В цілому – це заходи, спрямовані на виявлення порушень в сфері пасажирських перевезень.

За час проведення відпрацювань, упродовж одного дня працівниками ДАІ в обласному центрі виявлено 17 порушень – це і відсутність поліса обов'язкового страхування, відсутність протоколу технічного контролю, керування без дозвільних документів, порушення правил зупинки та стоянки та інші.

Зрозуміло, що ті водії та перевізники, які ігнорують Правила дорожнього руху і правила надання послуг з перевезення пасажирів будуть притягнуті до адміністративної відповідальності і, сподіваємося, приймуть заходів з виправлення ситуації.

Служба профілактичної роботи УДАІ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ