В Івано-Франківській області надвірнянські міліціонери викрили ще одного крадія

В Івано-Франківській області надвірнянські міліціонери викрили ще одного крадія

24.07.14 11:22 0 599
У вчиненні майнового посягання правоохоронці Надвірнянщини мають підстави підозрювати 55-річного місцевого мешканця.

Чоловік, як наразі встановлено, наприкінці травня зі злодійськими намірами пробрався до чужої мастерні. Задля цього зловмисник позбувся навісного замка на дверях, а відтак виніс з приміщення дві бензопили, шліфувальну машину – так звану болгарку, та інші інструменти.

Зважаючи на спосіб скоєння злочину та інші обставини вчиненного оперативники визначилися з колом підозрюваних. Відтак нещодавно правоохоронці затримали жителя одного з сіл району, проти якого свідчили наявні докази. Безробітний чоловік зізнався, що вдався до крадіжки, щоб роздобути грошей на власні потреби. Викрадене майно надвірнянець продав місцевій жінці за 500 гривень. Але і їй воно довго не слугувало, оскільки працівники міліції вилучили електрообладнання та інструменти і повернули законному власнику.

Наразі слідчим відділом Надвірнянського райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.3 статті 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка, поєднана з проникненням у житло»). Санкції цієї статті передбачають непривабливу перспективу чоловіку – позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: посилять ...
Наступна новина: Стелу з фотографіями Героїв ...

КОМЕНТАРІ