Правоохоронці Львівщини викрили організатора підпільного грального закладу

Правоохоронці Львівщини викрили організатора підпільного грального закладу

24.07.14 11:05 0 608
Працівники міліції скерували матеріали кримінального провадження на розгляд до суду відносно 27-річного львів’янина, який у Дрогобичі організував підпільний гральний заклад.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області, нещодавно, викрили у Дрогобичі підпільний гральний заклад. Під час санкціонованого обшуку, працівники міліції виявили та вилучили десять гральних апаратів та грошові кошти, які були виручені від надання послуг у цій сфері.

«Також ми встановили особу чоловіка, який організував підпільний гральний заклад. Ним виявився 27-річний львів’янин, який ухилявся від слідства та усі офіційні документи даного закладу оформляв на підставних осіб», - зазначив заступник начальника відділу УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Тесля.

Правоохоронці скерували матеріали кримінального провадження до суду за ознаками злочину передбаченого за ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України.

З початку року, працівники УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській викрили 19 підпільних гральних закладів, у яких вилучено майже чотири сотні одиниць грального обладнання, серед них гральні автомати, комп’ютерна техніка, покерні столи, електронні рулетки, а також грошові кошти, виручені від надання послуг у цій сфері.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ