Чернігівський міськвідділ міліції очолив Володимир Рапута

Чернігівський міськвідділ міліції очолив Володимир Рапута

24.07.14 09:41 0 612
Особовому складу Чернігівського міського відділу міліції представили нового начальника Володимира Рапуту.

Начальник Управління МВС в області Олег Демченко підкреслив, що новий керівник чернігівської міліції має значний професійний досвід – до призначення у Чернігів очолював Сумський міський відділ міліції. О.Демченко також наголосив, що за результатами оперативно-службової роботи міліції жителі міста мають почувати себе захищеними.

Чернігівський міський голова Олександр Соколов позитивно оцінив діяльність правоохоронців обласного центру. Він звернувся до нового керівника з проханням підтримувати позитивні напрацювання попередників. У свою чергу, пообіцяв, що міська влада і надалі допомагатиме правоохоронцям у рамках виконання відповідної цільової програми. Перспективи розвитку системи безпеки Чернігова О.Соколов вбачає у розширенні мережі відеонагляду на вулицях, що дозволить зменшити рівень вуличної злочинності.

"Я радий, що завдяки вашим зусиллям у місті є порядок і спокій. Дуже ціную вашу працю", - зазначив міський голова, звертаючись до чернігівських правоохоронців.

В.Рапута висловив подяку за довіру очолити чернігівську міліцію і пообіцяв, що працюватиме над підтримкою правопорядку і законності на території міста, щоб кожен чернігівець почував себе у безпеці.

Також у представленні нового начальника міліції взяв участь прокурор міста Андрій Криворучко.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Під стінами УМВС Волині ...
Наступна новина: 4844 од. вибухонебезпечних ...

КОМЕНТАРІ