У Рівненській області слова, що чіпають серце

У Рівненській області слова, що чіпають серце

24.07.14 10:11 0 609
«… Урочисто присягаю Українському народові завжди бути йому вірним та відданим, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність…!».

Ці слова знає кожен громадянин України, який віддав частину свого життя служінню Українському народові. Нещодавно військовослужбовці третього батальйону військової частини 3002 Національної гвардії України, що дислокуються в м. Рівне, здійснили передислокацію на буремний схід в зону АТО, для виконання свого Конституційного обов’язку та службово-бойових завдань за призначенням.

У цей неспокійний для держави час доки триває антитерористична операція на сході країни багато небайдужих людей – представники органів державної влади, підприємці, прості громадяни – надають посильну матеріальну допомогу підрозділам Національної гвардії. Особовий склад батальйону щиро вдячний мешканцям Рівненщини про надану їм допомогу.

Особливу вдячність особовий склад Національної гвардії України, висловлює колективу ПАТ «Рівнеобленерго» в особі голови правління Невмержицькому С.М., який в урочистій обстановці, безпосередньо перед виїздом, вручив військовослужбовцям батальйону для здійснення передислокації в зону АТО та повернення додому, надійної та якісної організації зв’язку, автономного забезпечення життєдіяльності на блок постах, паливно-мастильні матеріали, міні електростанцію «ENERGY POVER», дев′ять комплектів радіостанцій та один ретранслятор на загальну суму понад 100 тисяч гривень.

Щиро вдячні Вам!

З повагою, колектив військовослужбовців Національної гвардії України в м. Рівне.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати висловили ...
Наступна новина: Хмельницькі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ