На Рівненщині триває операція «Рядність»

На Рівненщині триває операція «Рядність»

24.07.14 12:56 0 606
У період з 2 липня 2014 року на Рівненщині працівники ДАІ проводять комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Рядність».

Метою даної операції є виявлення та документування фактів порушення водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху в частині вимог до розташування транспортних засобів на дорозі, а також забезпечення безпеки дорожнього руху, збільшення пропускної здатності автомобільних доріг, зменшення заторів на вулично-шляховій мережі, а також створення умов для безперешкодного руху транспортних засобів оперативних і спеціальних служб.

Державтоінспекція Рівненщини вкотре нагадує водіям, що рух транспортних засобів по крайній лівій смузі, при вільній правій, окрім випадків, коли виконується випередження, об’їзд або перестроювання перед поворотом ліворуч чи розворотом, є порушенням Правил дорожнього руху (п.11.2.), за що передбачено адміністративну відповідальність у вигляді штрафу від 425 до 510 гривень. З початку проведення даних профілактичних заходів працівниками ДАІ області вже складено 141 адміністративний протокол за дане порушення.

Отож, шановні водії, щоб уникнути порушень ПДР та аварійності, дотримуйтесь Правил проїзду, відповідно до вказаних вимог розташування транспортних засобів на проїзній частині в процесі руху та будьте взаємоввічливими!

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волонтери Прикарпаття ...
Наступна новина: Закарпатський комітет із ...

КОМЕНТАРІ