Рівненщина: "УВАГА -МОПЕДИСТ!"

Рівненщина: "УВАГА -МОПЕДИСТ!"

24.07.14 16:27 0 1035
Саме під такою назвою з 18 липня 2014 року працівники Державтоінспекції Рівненщини розпочали проводити профілактичні заходи серед водіїв двоколісних транспортних засобів.

- З початку поточного року на території Рівненської області вже зареєстровано 99 автопригод за участю мопедів, у яких 12 людей загинуло та 110 отримали травми різного ступеню важкості. Необхідно відмітити, що із зареєстрованих ДТП більша частина сталася з вини самих водіїв двоколісних транспортних засобів, переважна більшість з яких молоді люди віком до 25 років, – зауважив начальник УДАІ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Олександр Семенюк.

Під час проведення вказаних заходів працівники ДАІ звертатимуть особливу увагу на виявлення мопедів незареєстрованих у встановленому порядку та водіїв, які керують «двоколісними» без посвідчення водія відповідної категорії. Крім цього, особовий склад Державтоінспекції буде націлений на виявлення та документування порушень ПДР, скоєних водіями двоколісних транспортних засобів.

Працівники Державтоінспекції закликають водіїв двоколісних транспортних засобів з великою відповідальністю ставитися до свого статусу – водія. Сідаючи за кермо мопеда не забувайте про засоби індивідуального захисту – шоломи.

Триватимуть заходи до 17 серпня поточного року.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинська міліція ...
Наступна новина: Міліціонери викрили ...

КОМЕНТАРІ