Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали водія, який травмував трьох осіб та зник з місця пригоди

Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали водія, який травмував трьох осіб та зник з місця пригоди

24.07.14 08:10 0 622
За ніч рівнянин спричинив дві аварії і втік з місця пригод.

У неділю, 20 липня, близько опівночі, в селі Красносілля Володимирецького району, незнайомець їхав від кафе бару «Хуторок» у напрямку села Зелене. За попередньою інформацією, він не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та наїхав на пішохода, 46-річну жительку Володимирецького району. Жінка йшла по правій частині дороги по ходу руху автомобіля. Проте, водій, збивши людину, не зупинився і поїхав далі.

За деякий час в селі Зелене цей же чоловік, не впоравшись з керуванням, на повороті зіштовхнувся із мотоциклом «LIFAN». Мотоциклом керував 23–річний житель Володимирецького району, який рухався прямо в зустрічному напрямку. Водій автомобіля знову з місця пригоди зник.

Внаслідок автопригод пішохід, водій та 15-річний пасажир мотоцикла отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували в травматологічне відділення Володимирецької центральної районної лікарні.

На місце події прибули інспектори ДАІ. Правоохоронці опитали свідків та встановили колір та марку автомобіля (Ford Transit), а також цифри номерного знаку. На пошуки автомобіля залучили весь особовий склад інспекторів з обслуговування міста Кузнецовськ та Володимирецького району, а також орієнтували наряди ДАІ, які несли службу в прилеглих районах області.

Уже за дві години, у ході оперативно-розшукових заходів, інспектори ДАІ помітили даний автомобіль в селі Степангород Володимирецького району. Транспортний засіб мав характерні пошкодження, які відповідали зазначеним вище ДТП.

Окрім того, за місцем проживання виявили водія, який травмував трьох осіб. Ним виявився 25-річний місцевий житель. Правоохоронці затримали водія та направили в медичний заклад на освідчення. Лікарі констатували у чоловіка алкогольне сп’яніння. Транспортний засіб доставили у Володимирецький РВ УМВС.

Наразі за даним фактом призначили ряд експертиз. Триває слідство.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ізраїль звинувачує США ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ