У Рівненській області вибираємо професію відпочиваючи

У Рівненській області вибираємо професію відпочиваючи

24.07.14 13:37 0 1034
Літо - гаряча пора відпочинку. А для того, аби провести цей відпочинок з користю для здоров’я та розуму багато школярів різного віку проводять свій вільний час у різноманітних таборах. Одним із них є Міжгосподарський санітарно-оздоровчий комплекс «Берізка», який знаходиться в с. Молодаво Дубенського району. Щороку табір гостинно запрошує до себе чимало відпочиваючих віком від 7 до 16 років.

Традиційно Дубенський міськрайонний центр зайнятості залучається до життя «Берізки». Нещодавно тут фахівці МРЦЗ провели виїзну акцію із використанням мобільного центру профорієнтації. Для того, щоб урізноманітнити програму, до участі було залучено і тренера ТзОВ «Імідж Партнер».

Робота протягом заходу велася у кількох напрямах: коли одні вчилися правильно обирати професію, інші шукали свої таланти або розглядали портрет успішної людини.

У ході активного діалогу діти розповіли, які професії вони знають, із задоволенням брали участь у профорієнтаційних іграх «Гра з тінню», «Професія в клітинці», «Засекречені професії» та поділилися мріями, ким хочуть стати у майбутньому. Спілкування зі школярами було націлене допомогти учасникам в інтерактивній формі оцінити свої знання щодо світу професій та підвищити власну обізнаність стосовно професійного самовизначення. Із зацікавленістю школярі визначали свої інтереси до типу майбутньої професії на основі тесту-самооцінки.

Проведений захід показав, що діти замислюються над тим, яку професію обрати в майбутньому. Зрозуміло, що цей вибір не є остаточним, але перші мрії залишають яскравий слід у дитячій свідомості та впливають на подальше формування професійного шляху.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Присягнули на вірність ...
Наступна новина: ЗВЕРНЕННЯ керівництва ...

КОМЕНТАРІ