У Рівненській області виїзна акція служби зайнятості відбулась у Постійному

У Рівненській області виїзна акція служби зайнятості відбулась у Постійному

24.07.14 17:05 0 1072
Днями Костопільський районний центр зайнятості за підтримки районної державної адміністрації провів виїзну акцію державної служби зайнятості за місцем проживання громадян у селі Постійне. У центрі села було організовано роботу консультаційного пункту служби зайнятості, де місцеві жителі мали можливість не лише отримати фахові консультації та поради щодо пошуку роботи, професійного навчання, участі у громадських та тимчасових роботах, але й взяти участь у майстер-класах із манікюру та машинної вишивки, які організували майстри Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Паралельно, виїзний прийом громадян, для місцевих жителів проводила начальник районного управління Пенсійного фонду Галина Трофимчук.

Виступаючи перед учасниками акції, директор районного центру зайнятості Василь Харченко закликав присутніх активніше використовувати всі можливості державної служби зайнятості, навівши приклади позитивного вирішення питань працевлаштування місцевих жителів. Окремо він зупинився на проблемах використання нелегальної праці, а також на питаннях працевлаштування осіб, які тимчасово переміщуються на Костопільщину із АР Крим та Сходу України.

У рамках акції учасники мали змогу відвідати семінар щодо відгодівлі та інтенсивного вирощування свиней у приватних умовах, який провів фахівець Національної академії аграрних наук України кандидат ветеринарних наук Сергій Катюх.

Організатори акції не обійшли стороною і учнівську молодь, для якої працював мобільний центр профорієнтації. Профорієнтаційні послуги для них надавали фахівці районного та обласного центрів зайнятості. Школярі дізналися про вимоги, які висуває до людини той чи інший професійний фах, пройшли тестування на визначення професійних нахилів та здібностей, а також отримали інформацію про те, як здобути робітничі професії в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фабрика брехні. ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ