Присягнули на вірність народу України

Присягнули на вірність народу України

24.07.14 13:30 0 1029
78 студентів військової кафедри Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя 23 липня склали присягу на вірність народу України. Відтак їм присвоїли звання молодший лейтенант запасу. З цією урочистою подією курсантів привітала заступник голови Тернопілської ОДА Наталка Михно. Вона побажала юнакам захищати країну лише у мирний час.

« Я – мама, у мене підростають сини, які теж будуть захищати Україну, тому розумію, хлопці, хвилювання ваших матерів, і сама хвилююся за вас не менше від них, - звернулася до курсантів Наталка Михно. – Як мама, і як посадова особа хочу щиро подякувати вашим батькам і викладачам, за те, що виховали таких достойних майбутніх офіцерів та добрих синів України».

Також Наталка Михно передала вітання курсантам від голови Тернопільської облдержадміністрації Олега Сиротюка.

Довідково.

78 студентів, які склали присягу, цьогоріч закінчили 4-й курс військової кафедри Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя. Паралельно вони здобувають освіту в Одеській військовій академії.

Після складання присяги кожен з курсантів робитиме вибір: написати рапорт і служити у Збройних Силах України чи продовжити навчання на 5 курсі вишу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ