Тернопільщина відправила на Схід ще п'ятнадцятьох правоохоронців

Тернопільщина відправила на Схід ще п'ятнадцятьох правоохоронців

24.07.14 10:03 0 602
Зараз у зоні проведення антитерористичної операції перебувають вісімдесят співробітників міліції та військовослужбовців Національної гвардії України з Тернопілля. Вже завтра ряди захисників територіальної цілісності України поповнять ще п'ятнадцять співробітників державтоінспеції Тернопільщини. на п’ятьох службових машинах вони вирушили у нелегку дорогу.

Серед сміливців, які зголосилися їхати у зону АТО, співробітники дорожньо-патрульної служби УДАІ області, ДАІ Тернополя, Підволочиська та Теребовлі.

- Їхні завдання можуть змінюватися мало не щодня, - каже керівник обласної міліції Василь Облещук. – Усе залежить від оперативної обстановки на місці несення служби. Ми, у свою чергу, доклали максимум зусиль, аби забезпечити наших бійців необхідною амуніцією, продуктами харчування. У цьому нам охоче допомагають органи місцевого самоврядування, меценати, волонтери.

Начальник управління ДАІ в області Андрій Матрифайло дав осанні настанови своїм підлеглим.

- Очікую від вас добросовісного несення служби у цей нелегкий для країни час. Бажаю вам якнайшвидшого повернення живими та здоровими на Тернопільську землю, - звернувся до добровольців Андрій Матрофайло.

Серед гостей, що зібралися на плацу перед обласною державтоіспекцією, й ветеран служби ДАІ Петро Гутман. Його син – старший інспектор ДПС – у числі добровольців.

- Так вже споконвіку повелося, що на кожне покоління випадає своє випробування, - каже ветеран. - Зараз молодим випало нелегке завдання – боронити територіальну цілісність України, захищати незалежність, яку виборювали ми. Вірю, що їм це до снаги. Головне, аби хлопці були згуртованими та обережними.

Бажаємо тернопільським правоохоронця легкої служи і щасливого повернення додому.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ