На Хмельниччині повернення довіри

На Хмельниччині повернення довіри

25.07.14 12:27 0 1113
Саме під такою назвою в хмельницькій обласній газеті «Подільські вісті» було опубліковано лист вдячності на адресу працівників Новоушицького райвідділу міліції. Написав його житель села Глібів Андрій Прокопчук. Чоловік дякує за оперативно розкриту крадіжку з його будинку і поіменно називає працівників райвідділу, які долучились до цього.

«Міліції я практично ніколи не вірив. Бо ж ні від кого й ніколи не чув, щоб ті хлопці допомогли потерпілому, не зазирнувши водночас у його кишеню.

Та нещодавно мене обікрали. Як буває тільки в селі — господарі на городі чи ще десь по господарству, а непрохані гості до хати. І не просто непрохані, а такі, що тільки дивляться, де та що погано лежить.

Отак і в мене сталося — вертаю до хати, а куртяка, в якому залишався гаманець із грішми, наче ніколи й не було. Перепитав домашніх, сусідів — жодного результату. Бо якщо хтось когось близько від двору й бачив, то не вчепишся ж до людини без очевидних доказів.

Думав уже махнути рукою, та все ж послухався друзів і зателефонував до міліції. А далі вже не переставав дивуватися. По-перше, швидкості реагування, бо за якихось сорок хвилин до мене з району вже примчала міліцейська машина. А, по-друге, це була, як я розумію, справді професійна робота. Хоч злодюжка виявився аж із сусіднього села, його вирахували настільки оперативно, що той навіть гаманця не встиг як слід роздивитися і знайти всі гроші.

Приємно мене здивував не тільки слідчий Юрій Вознюк, а й керівники задіяного в розслідуванні підрозділу Юрій Білянський та Юрій Гевак. Чітко і швидко вирішили всі мої питання, без жодного натяку на те, що я , може, щось комусь винен.

Отож тепер мені точно відомо, що й у нашій міліції є люди, яким я цілком можу довіряти».

А. Прокопчук

с. Глібів Новоушицького району
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: На місці ...
Наступна новина: Буковинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ