Популярне питання від шахраїв: А ви, бувало, не загубили гроші?

Популярне питання від шахраїв: А ви, бувало, не загубили гроші?

25.07.14 09:50 0 1109
У Кам’янці-Подільському 23-річний торговий агент став жертвою доволі поширеної шахрайської схеми. Молодий чоловік мав намір підзаробити, а натомість віддав шахраям майже 3,5 тисячі гривень.

Близько третьої години дня 23-річний кам’янчанин, який працює торговим агентом, ходив по центральному ринку, пропонуючи людям свій товар. Тут до нього підійшов незнайомий чоловік і, показуючи чималеньку суму грошей запитав, чи це не він загубив. Хлопець на всяк випадок перерахував свої кревні і чесно відповів, що ні, це не він. Тоді незнайомець запропонував поділити знайдені кошти навпіл.

Коли чоловіки були якраз в процесі, до них підійшов ще один незнайомець і запитав, чи не знаходили вони, випадково, гроші. Мовляв, щойно загубив. Ті заперечили. Він наполіг, щоб чоловіки показали йому гроші, які тримали в руках. Сказав, що впізнає свої купюри. Потерпілий без жодних застережень дав йому усі свої гроші — більше 6 тисяч гривень. Чоловік порахував, подивився і підтвердив, що то справді не його.

Після усіх цих маніпуляцій обидва незнайомця кудись несподівано зникли, а молодик попрямував далі пропонувати свій товар. І уже в найближчому магазині виявив, що у його гаманці не вистачає половини грошей — 3,5 тисяч. Один із шахраїв, той, що нібито загубив гроші, під час перерахунку непомітно присвоїв частину купюр.

— Після того, що сталося, хлопець одразу звернувся із заявою до Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції. Ми відкрили кримінальне провадження за ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Наразі збираємо матеріали і працюємо над встановленням осіб зловмисників, — розповів слідчий слідчого відділення Кам’янець-Подільського МВ УМВС Костянтин Машталяр.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Під час санкціонованого ...

КОМЕНТАРІ