На «Бандерштаті» збиратимуть кошти на підтримку армії

На «Бандерштаті» збиратимуть кошти на підтримку армії

25.07.14 09:02 0 1082
На цьогорічному фестивалі «Бандерштат» у Луцьку збиратимуть кошти на підтримку армії та для реабілітації постраждалих на Майдані.

Про це 24 липня, повідомили на прес-конференції організатори.

Як зазначила представник оргкомітету Майя Москвич, цьогорічна ідея фестивалю – перезавантаження України. «Фестиваль «Бандерштат» – це, насамперед, не розважальне дійство, а громадсько-мистецька подія всеукраїнського масштабу», – говорить вона.

«Ми думали, чи робити фестиваль, коли ведеться війна, і вирішили, що його треба проводити… Фестиваль «Бандерштат» – це наш внесок у цю війну, наша відповідь культурою. Крім збройної, триває й інформаційна війна… Це буде фестиваль підняття бойового духу», – додала Майя Москвич.

Своєю чергою, вокаліст львівського гурту «Дикі серцем» Роман Милян зауважив: «Не можна дозволяти людям опускати голови і повністю занурюватися у проблеми, які є на Сході. Потрібно піднімати свій дух. Для будь-якого гурту зараз важливо підтримати Україну… Фестиваль «Бандерштат» розкриває патріотизм».

Крім того, за словами організаторів, кошти з фестивалю підуть на реабілітацію поранених на Майдані, а також на підтримку військових.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Львівській області на ...

КОМЕНТАРІ